Fodrászat

 

Az ICON Beauty fodrászat magas szakmai tapasztalattal, professzionális szaktudással és nagy rutinnal áll az Ön rendelkezésére. Legyen szó akár stílustanácsadásról vagy hajápolásról, nálunk egészen biztosan megtalálja az Ön számára leginkább megfelelő megoldást.

 

Hajvágás: Jól tudjuk mennyi bosszúságot okozhat egy elrontott, sem az egyéniségünkhöz, sem az arcformánkhoz, sem az életvitelünkhöz nem igazodó hajvágás. Éppen ezért az ICON Beauty fodrászai nagy gondot fordítanak a precíz, pontos hajvágásra, amelynek során a vendégeink egyéniségét, arckarakterét és természetesen a kívánságait figyelembe véve készítjük el a tökéletes frizurát.

 

Hajfestés és hajápolás:  Az ICON Beauty szalonban minden vendégünk számára személyre szabott haj- és fejbőrápolási programot állítunk össze, továbbá valamennyi vendégünket ellátjuk hasznos tanácsokkal, ötletekkel az otthoni hajápolásra vonatkozóan.  A tökéletes eredmény érdekében Wella Professional, Sebastian, és L’Oreal termékekkel ápoljuk és kezeljük vendégeink haját.

 

Szolárium

Szépségszalonunk ERGOLINE INSPIRATION 450 géppel és a közkedvelt COFFEE LOVE csövekkel van felszerelve. Australian Gold kozmetikai termékek közül is választhat, amellyel még hatékonyabbá válik a barnulás.

 

Thai masszázs

 

A hagyományos thai masszázs – eredete az indiai ayurveda- és jóga tanításokban rejlik – a tradicionális kínai orvoslás hatására alakult ki. A technika már a Krisztus előtti 3. évszázadtól kezdve generációról generációra szállt. A hagyományos thai masszázs az úgynevezett teljességre törekvő gyógymódok közé tartozik, így abból indul ki, hogy a testben energia pályák (meridiánok) futnak, azokon pedig fontos akupresszúrás pontok helyezkednek el, amelyeket a masszőrök bevonnak a gyógyítási eljárásba, annak érdekében, hogy rajtuk keresztül az életenergiát működésbe hozzák. Így a thai masszázs alkalmazása során nem az izmok ellazítása a fő cél, hanem a meridiánok „megdolgozása” annak érdekében, hogy az energiaáramlást harmonikus egyensúlyba hozzuk (yin és yang kiegyenlítése) és megerősítsük.

 

Megújult szalonunkban megnyugtató környezetben, szakképzett, thaiföldi szakemberek veszik kezelésbe vendégeink testét és lelkét egyaránt. Tradicionális thai masszázs, aromaterápiás-olajos, páros, láb vagy éppen relaxációs masszázs! Nálunk nem fog csalódni! Bővebb információt thai masszázsra szakosodott webodlalunkon talál! (LINK: http://thaimasszazsbudapest.hu/)