Fodrászat

 

 

 

Növeszted a hajad? Szeretnéd, szép egészséges, fényes hajkoronád legyen? A JOICO 4 lépéses hajszerkezet újjáépítési technológiája gyors és hatásos!
ELŐNYÖK:
• Exkluzív négylépéses terápia
• A leghatékonyabban és legoptimálisabban épití újra az összes hajtípust.
• A haj fogékonyabb lesz a formázásra.
• Garantált lehet a minőségben és az eredményben.
AZ EREDMÉNY:
A Legerősebb, legegészségesebb, legszebb haj, amit el tud képzelni.

 

Ombre haj: Az ombre, vagyis színátmenetes hajfestés az év egyik legnagyobb divatja, hiszen természetes, napszívta hatást kelt, ugyanakkor nagyon fel tudja dobni az egész megjelenést, ráadásul a frizurát is dúsabbnak mutatja. A haj színe – körülbelül a hossz közepétől – egyre fakóbb, világosabb a hajvégek felé haladva. A frizurát egy színátmenetes hajfestési módszerrel készíthetjük el, ahol satírozással érhetjük el, hogy a két szín (tő és vég) ne éles kontúrral váljon el egymástól, hanem mintegy természetes hatást keltve színátmenettel világosodjon a haj. Elsősorban hosszú hajúaknak ajánljuk ezt a hajfestési megoldást, és azoknak, akik jellemzően nem festetik a hajukat, mégis kipróbálnának valami újat, hiszen ezzel a technikával mindössze a hajvéget kell festeni. Jó választás lehet azoknak is, akik unják a festett hajszínüket, vagy az évek óta melírozott frizurát, de nem szeretnének merőben új színt, vagy nem szívesen szívatják le a hajukat, ellenben a látványos változást díjaznák. A technikának többféle variánsa ismert; lehet szőke és barna átmenet, de ennél a festési eljárásnál a színes hajvég is megengedett.

 

Wella, Sebastian és TIGI termékek: WELLA PROFESSIONAL, SEBASTIAN PROFESSIONAL és TIGI hajápolási és hajformázó termékek széles választékban vásárolhatóak meg az ICON Beauty szalonban.